Tsunami? Tsunami Wang La Pulak…

A d v e r t i s e m e n t

Selalu dpt email spam tentang benda2 mcm ni..tiba2 je jump dari satu blog ke blog lain tergerak hati nak klik link ni..actually apa bendanya Tsunami wang ni..mmg la dia kata beli ebook dgn harga RM50.00, tapi isi ebook tu pasal apa plak..kalau bukan MLM, bukan pyramid scheme..mcm mana buleh generate duit sampai boleh beli BMW…

musykil, musykil…kalau ada duit lebih yg mmg tak nak pakai..mmg MQ dah beli ebook ni..nak tgk sikit isinya..dan kalau bermanfaat boleh jugak dikongsi..tapi kalau byk yg tak leh guna, baik sedekah aje RM50 tu kat fakir miskin…untung2 dgn berkat doa si fakir miskin tu duit MQ pon bertimbun mcm lumpur lepas tsunami….hahahha…

still wonder what’s inside the ebook…tak pe la lupakan je la..RM50.00 tu boleh buat modal beli rempah lagi…hahahhaha….

Related Posts with Thumbnails

2 Comments

Filed under General

2 Responses to Tsunami? Tsunami Wang La Pulak…

  1. PB

    MQ….dgr cerita nak buar open house sabtu nie..

    tak nak jemput kak pb ker??

  2. berhati2 beli barangan dalam tenet ni.. benda tu kita tak dapat nak tengok betul ke tak..

    yg tsunami tu depa yg jual tu lah.. sorang 50 inggit.. kalau 100 org dah berapa dia dapat..org yg cepat terpengaruh berduyun2 oder..

    zino selalu nya tak terpengaruh dengan iklan macam tu.. tambah lagi kalau org malaysia ni yg buat.. ramai yg tak ada etika buat business..
    ramai yg auta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>