October Oh October

A d v e r t i s e m e n t

Gambar bunga ros yg kembang dalam pasu umah MQ..hehehe, bangga tu sebab pokok ros tu berbunga balik lepas mandom kejap 2-3 bulan…berkesan jugak baja2 bunga yg di bubuh…tapi hari ni bunga ros tu dah kembang sgt…sampai dah tak cantek rupanya…

Oh langsir baru dah selamat di pasang siang tadi…cepat plak org2 pemasang langsir tu..janji kul 3, kul 2 dah dtg…cuma langsir bilik tidor je MQ tak suruh diorang pasangkan..lagi pon semua dah siap di cucuk pin (pin ke nama dia? hehehe)..ntah la tapi kira senang la, sangkut2 je kat rail yg sedia ada tu…hubby kata langsir bilik kaler biru, tak nak tukar karpet kaler biru ke…hehehe..maleh la dah tu kapet lama tu nak campak mana plak…takkan la tiap2 kali tukar kaler langsir semua nak tukar bagi match kan..kopak la kalo camtu…overall mmg berwajah baru la rumah tapi yg slack sebab living hall bersepah dgn segala mcm benda..selagi project bunga tak siap, (sekarang ada projek balang kuih raya jugak dan rempah, serunding, etc) selagi tu la tak dpt nak kemas cantek2…

Dont worry by the time raya sure dah kemas dah living hall tu…Rumah Tiki pon akan dibersihkan…sori la Tiki, sibuk sgt sekarang ni tak sempat nak salin bedding….dari seminggu ke seminggu bercadang nak salin bedding and bersihkan terowong dia…

Esok siang stok rempah akan di pos ke Jepun, harap dpt la sampai sebelum raya…kesian diorang yg menunggu stok..nak buat cemana..kelewatan supplier dan masalah lain..padahal oder dah lama..oh ada jugak peluang bisnes brooch yg direct dari Korea..cuma harganya agak mahal la..tapi brooch nya mmg bergemerlapan…sepadan dgn harga la kan…emmm ada jugak bisnes perfume vials, branded perfume la ni…byk jugak yg borong utk test pakai sendiri…nak jual mesti kena test dulu…ni original perfume tau..CK, Ralph Lauren, Issey Miyake etc..yg baru2 release plak tu..kalau nak beli yg botol besar kat kaunter mau kopak..100ml dah ratus2…ni 1.5ml buleh sembur at least 5-6 kali jugak…ada jugak yg 7ml, 15ml…next week dpt stok dr Singapore dan akan di hantar pada ejen utk test market…

well that’s it for now…esok2 sambung lagi perkembangan terbaru dan projek2 terkini…selamat berpuasa semua..jgn malas2 yer… :)

Related Posts with Thumbnails

5 Comments

Filed under General

5 Responses to October Oh October

  1. bagi ezan bunga tu memang lawa banget! err.. bunga lily x de? heheh

  2. MQ

    tak tertanam lagi bunga lili….jiran depan ni tanam tiger lili..cantek bila kembang…hehehhe…

  3. wanie

    em..jual ke prfume tue..kalau murah2 boleh le beli borong

  4. wanie

    oh..ye kalau adaer projek perfume tue emel kat saya k… [email protected]

  5. Salam–inviting you to visit my blog and hope you will find it interesting…

    thanks.

    aishah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>