Kelas Bunga Dip/Decoupage March 2010
BungaTelur.com akan mengadakan kelas asas untuk mempelajari cara-cara membuat bunga telur dan bunga dulang mini menggunakan cecair Q-Dip. Semua bahan akan disediakan.
Jadual kelas adalah seperti berikut:
Tarikh: 20 March 2010, Sabtu
Masa: 2:00 - 5:00 petang
Tempat: Bilik Mesyuarat 1, Pusat Komuniti Presint 16, Jalan 16G, Putrajaya (Berhampiran Alamanda)
Yuran: RM100
Terhad kepada 6 peserta
************************************************************
BungaTelur.com akan mengadakan kelas asas decoupage di atas cawan seramik. Semua bahan akan disediakan semasa kelas praktikal. Hasil kerja boleh dibawa balik.
Jadual kelas adalah seperti berikut:
Tarikh: 14 March 2010, Ahad
Masa: 3:00 - 5:00 petang
Tempat: Bilik Mesyuarat 1, Pusat Komuniti Presint 16, Jalan 16G, Putrajaya (Berhampiran Alamanda)
Yuran: RM60
Terhad kepada 6 peserta
Sesiapa yang berminat, sila email ke farah@bungatelur.com, atau sms/telefon ke nombor 012 6482121 (selepas pukul 3pm) untuk maklumat lanjut. Peserta digalakkan membuat tempahan awal kerana tempat adalah terhad. Peta lokasi akan diberikan kepada peserta yang memerlukan.
Deposit 50% diperlukan untuk pengesahan tempat. Deposit tidak akan dipulangkan jika gagal menghadiri kelas. Sila hubungi untuk mendapatkan nombor akaun Maybank untuk membuat pembayaran deposit.
Untuk melihat contoh bunga dip/decoupage yang dihasilkan oleh peserta kelas sebelum ini, sila lawati http://news.bungatelur.com
on 02 Feb 2009 at 10:33 pm 1.nan said …
cantiknya!! aku suka sgt! best nya nak pindah umah baru. now i have to make up my mind mana aku nak bermastautin nih!
on 03 Feb 2009 at 8:57 am 2.Yinhasni said …
Tahniah, akhirnya akan memiliki rmh idaman. Last wk tgk rmh contoh kat area Bt Pahat wah patutlh suamiku admire sgt rmh tu developer dia Asiatic anak syarikat Genting tu….tp sume lot dah hbs so kn tunggu 2nd phase entah 2-3 tahun lg….klu ada rezki beli lah nnt
Smoga dpt cabinet idaman tu..n take care
on 05 Feb 2009 at 2:55 am 3.MQ said …
nan, ok apa taraf mastautin ko mcm sekarang..hahaha..ada rumah hinggap during weekend and umah time weekdays..
yin, mmg susah nak jumpa rumah idaman..bila dah dpt kena usaha lebih pulak utk isi dgn cabinet, perabot, appliances idaman pulak..hehehe..
on 06 Feb 2009 at 12:33 am 4.nan said …
betul kan sebenarnya apa ko cakap. perhaps i should ‘upgrade’ umah hinggap weekend aku tuh jd taraf resort skit. baru la rasa mcm pegi bercuti!
on 09 Feb 2009 at 12:07 pm 5.nanako said …
i think our house will be like ‘padang bola’ for the time being.. hahhaha
nk psg benda2 yg penting dulu…
on 12 Feb 2009 at 12:43 pm 6.MQ said …
nana, padang bola pon ok apa..senang anak nak main…hehe..kitorang plak kena buang byk junk dlm rumah sekarang ni..nak angkut yg mana penting dan berguna je, tak nak semakkan umah baru