Jalan-Jalan Ke Kuantan

A d v e r t i s e m e n t

sata1.jpg
For anyone going to East Coast, jangan lupa singgah beli sata..nyum nyum…sata kat KL tak sama..huhuhu…
The picture courtesy of the macik jual sata, nasib baik dia tak marah MQ amik gambo sata dia…hahahhah
Related Posts with Thumbnails

1 Comment

Filed under Events

One Response to Jalan-Jalan Ke Kuantan

  1. phewitt! congrats with the new site and definitely we are feasting on bigger images from your camera lense! That is the best part. ehehehehe Happy New Year! Smoga business bertambah maju dan kencang, seronok tengok kun menkuang tapi apakan daya cek, takder plak nak plan kenduri. Farah hang tak nak buat beg tangan mengkuang ker, tote bag dsb. ehehehhehehehe. sajer bagi idea manala tau staf kat department aku ni pun boleh dijadikan role model ka. aku la orang pertama kan kan kan
    :)
    cheers!

    p/s:Kecur air liur tgok sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>