Seafood, Anyone?

A d v e r t i s e m e n t

riversea.jpg
Been searching high and low for seafood restaurant very near to the beach in Kuantan, ni je yg paling decent..pelik betul byk2 pantai buleh tak de restoran tepi pantai..semua buat restoran tepi jln..nak buat apa..org nak tgk pemandangan laut, walaupon itam dan bergelora, bukan nak tgk jalanraya…hehehe..3 years ago pon mkn kat sini jugak, hopefully lagi 3 years pon it will still survive…dekat Pantai Batu Hitam yer..sesapa yg terasa nak pegi mkn…sila la..sedap!
Related Posts with Thumbnails

Leave a Comment

Filed under General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>