Oh Bunga Dulang Ku!

A d v e r t i s e m e n t

bakultelur1.jpg
Bila pegi majlis, tgk2 bunga dulang dah jadi bunga bakul telur…hahahha..as long as jgn buang sudah la kan..actually pengantin kata ada lebih 4 set, so dia ingat nak simpan, tapi mak pengantin nak guna hias bakul telur, bila balik je semua pakat berebut pulak 4 set tu..satu pon tak dpt kat pengantin..nampak gaya kena mintak balik kat side pengantin laki la..tu pon kalau tak takut kena kutuk pengantin pompuan buruk siku, hehehehe…
Related Posts with Thumbnails

Leave a Comment

Filed under General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>