Monthly Archives: December 2006

Jalan-Jalan Ke Kuantan

For anyone going to East Coast, jangan lupa singgah beli sata..nyum nyum…sata kat KL tak sama..huhuhu… The picture courtesy of the macik jual sata, nasib baik dia tak marah MQ amik gambo sata dia…hahahhah

1 Comment

Filed under Events

Flying Kites On The Beach

Leave a Comment

Filed under General

Two Cats On The Beach

Leave a Comment

Filed under General

Seafood, Anyone?

Been searching high and low for seafood restaurant very near to the beach in Kuantan, ni je yg paling decent..pelik betul byk2 pantai buleh tak de restoran tepi pantai..semua buat restoran tepi jln..nak buat apa..org nak tgk pemandangan laut, walaupon … Continue reading

Leave a Comment

Filed under General

Oh Bunga Dulang Ku!

Bila pegi majlis, tgk2 bunga dulang dah jadi bunga bakul telur…hahahha..as long as jgn buang sudah la kan..actually pengantin kata ada lebih 4 set, so dia ingat nak simpan, tapi mak pengantin nak guna hias bakul telur, bila balik je … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

Leave a Comment

Filed under General