Monthly Archives: November 2006

Happy Wedding Anniversary!

Thank you, For being my friend, listening to my stories and learn to understand me more years after years For being the man of the house, providing me with food and shelter For being the healer, when my heart is … Continue reading

4 Comments

Filed under General

On House Work, Family and Biz

This week and the week after will be a hectic week for me. Not only I will be busy cleaning up the house, I will be traveling to North and East Coast as well, will be entertaining and carrying my … Continue reading

1 Comment

Filed under General

My Heart

MY HEART – Irwansyah, feat Acha Septrias Disini kau dan aku terbiasa bersama menjalani kasih sayang bahagia kudenganmu pernahkah kau menguntai hari paling indah ku ukir nama kita berdua disini surga kita bila kita mencintai yg lain mungkin kah hati … Continue reading

1 Comment

Filed under General

WASIAT BUAT ISTERI TERSAYANG

Semoga cerita ini dapat kita ambil sebagai pengajaran. InsyaAllah.Buat semua,pada yang dah berkahwin,baru nak kawin ataupun akan kawin nanti,kisah ini biarlah tersemat didalam jiwa… Kira-kira 15 hari yang lalu, seorang hamba Allah (si A),telah pun kembali ke rahmatullah secara mengejut … Continue reading

1 Comment

Filed under General

The Naked Chef – Curry Fest

I was flipping through the channel, so bored semua citer kat Astro dah tgk…I just cant bear to watch the hitchhiker guide again, and another 2 channels movie pon ntah apa2…last2 tgk je la cooking show, kebetulan episode the naked … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

1 Comment

Filed under General