Monthly Archives: September 2006

Berbuka Puasa Di Mana?

The right side picture is courtesy of romantika.name..ni semua kes malas nak cari gambo makanan ptg2 puasa ni…hehehe..dah pukul 3:30ptg, and I’m still have no idea nak bukak puasa kat mana..dah jemu bukak puasa kat rumah, nak keluar jauh2 mcm … Continue reading

Leave a Comment

Filed under General

A Trip To KL

It’s been a long time since my last Cuti-Cuti Malaysia trip. This time though it is not really cuti-cuti for hubby since he has to attend 2 days technical training in KL, I take the chance to really cuti-cuti myself…hahahha..not … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Ramadhan Al Mubarak

Menyepi dekat seminggu ni bukannya apa..tiba2 ada pulak oder utk majlis selepas raya..ingatkan dah tak de org nak oder so buleh la rehat2..sebab dah dpt order bunga dulang utk member yg nak kawin tu..rupanya ada jugak yg nak oder last … Continue reading

2 Comments

Filed under General

The Month Of September

Overall I can say that despite the hectic schedule and all the planning go haywire, September is not a bad month after all for me and biz and family wise..not that I managed to achieve all my goals and plans … Continue reading

5 Comments

Filed under General

Photoshop Oh Photoshop

Hari ni seharian mengadap pc, minus beberapa minit duduk di bawah dan ke dapor, masa lain semua mengadap pc..sampai lupa nak mkn..heheh..mkn pon depan pc…bukan buat apa..tgk tutorial online photoshop yang dibayar fees nya..rugi tu kalau tak guna, byk skills … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

3 Comments

Filed under General