Monthly Archives: July 2006

Rempah Segera Kuzi dan Kari

Dah baper minggu beli rempah kari segera dari tokey rempah yg rumahnya kat taman belakang ni..hari Khamis baru la berjaya nak masak2… Mmg superb dan senang..sapa tak penah masak kari pon mesti jadi punya..ye la main rebus air je..pastu campak … Continue reading

6 Comments

Filed under General

Courier Oh Courier

Sebenarnya yg membuatkan semangat hilang hari Rabu tu sebab bangun2 je courier buat taik…ntah la mungkin bdk naik motor courier tu yg tak perasan atau pun ntah la kan…(tak nak bersangka buruk and dah malas nak sakit hati..), kita dah … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Wednesday Blues II

It’s a bleak wednesday..ntah la tak de mood nak menulis…

1 Comment

Filed under General

Spring Cleaning I

Hari ni first day bercuti dari bungatelur.com…mula2 tu tak tau nak buat apa, still dok berpikir sebab mcm2 nak dibuat…dah belek beading set nak cuba buat tapi tgk beads yg di bagi tak menarik langsung…terus hilang selera nak buat… Discuss … Continue reading

2 Comments

Filed under General

Mee Bandung Maharani

Jeng jeng jeng…ni la dia hasilnya pakai perencah mee bandung maharani, mmg mudah dan cepat, tak payah nak tumis apa2 langsung, rebus daging pastu masuk kan je sepeket rempah mee bandung Maharani tu…bila dah pekat letak la sebijik telur… Mee … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

4 Comments

Filed under General