Monthly Archives: June 2006

Kon Mengkuang

As soon as I woke up today, terperasan ada missed call kat bisnes phone and lots of email related to bungatelur.com. Ada org berminat nak tempah kon mengkuang, nak hiasan exactly mcm hijau putih dlm gambar sample…bila contact supplier nasib … Continue reading

5 Comments

Filed under General

Gubahan Hantaran Kain Pelikat

Kelas Bunga Dip/Decoupage Januari 2010 BungaTelur.com akan mengadakan kelas asas untuk mempelajari cara-cara membuat bunga telur dan bunga dulang mini menggunakan cecair Q-Dip. Semua bahan akan disediakan. Jadual kelas adalah seperti berikut: Tarikh: 16 Januari 2010, Sabtu Masa: 2:00 – … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Hari Isnin Yang Sibuk

Hari Isnin MQ bangun awal dari selalu, cewah..byk agenda hari ni..menunggu customer yg juga kwn sekolah nak dtg hantar brg hantaran adiknya, then tunggu pos laju kot2 dpt tudung dan blouse yg MQ order online, pastu tunggu runner dtg hantar … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Bunga Stokin Di Raga Buah

Raga buah dah siap beberapa hari lalu, kali ini konsep raga yang di hias lebih ringkas, dalam raga pun tak di balut semua..masih menggunakan hiasan bunga stokin sebab nak sama kan dengan yang lain2..bunga stokin di letak kat pemegang raga … Continue reading

Leave a Comment

Filed under General

It’s Raining

Rain always make me feel moody, it gives the sense of melachonic feelings, seeping through your heart like something very sad is looming over…I don’t know how to describe it but I certainly dislike the feeling. Yes, it’s true that … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

1 Comment

Filed under General