Monthly Archives: May 2006

A Vacation

It’s almost half a year and I still dont go anywhere for vacation..isk isk..rasanya nak kena pegi jugak ni..bila cuti sekolah habis boleh la ajak hubby pegi somewhere nearby..maybe nak pegi Cameron, best suasana kat sana, boleh mkn strawberi byk2, … Continue reading

3 Comments

Filed under General

Calla Yellow Majlis Berinai

Bunga calla lily kuning ni customer tempah utk majlis berinai, sebelum ni dah buat satu sample tapi lebih pada yellow gold, tapi sebab customer tu nak konsep yg simple and sweet rasanya style gold tu lebih extravagant and tak kena … Continue reading

Leave a Comment

Filed under General

Bunga Dulang Gold

Akhirnya siap jugak bunga dulang 15 pieces ni..sambil2 hubby tgk citer James Bond kat Astro, MQ pon memaksa jiwa dan raga buat jugak bagi siap..that time tinggal 5 je lagi sebab ptg sabtu tu dah berjaya jugak siapkan 2 pieces..then … Continue reading

2 Comments

Filed under General

7 To Go

Bunga dulang in the process nak disiapkan…semalam despite kepenatan n personal matter sempat cantum 2 pieces..so jadi la 8 semuanya..hari ni kalau boleh nak buat bagi habis kesemua 15 pieces…harapan je tu..hehehe.. Esok nak pegi PJ lagi, temankan Hubby medical … Continue reading

1 Comment

Filed under General

From BungaTelur.Com

Today I have received an email enquiry through bungatelur.com. Though the enquiry did not really related to bungatelur.com I have answered it promptly and sent a reply to the sender. It seemed that the sender provided an invalid email address … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

2 Comments

Filed under General