Monthly Archives: April 2006

Recipe Mee Tulang

Kepada yg berhajat nak recipe mee tulang ni..ini la dia..tapi sukatan tak de ek..pandai2 la korang adjust sendiri.. 1. Rebus tulang rusuk sampai empuk dgn halia yg dihiris tebal2. Tak yah letak garam. 2. Blend cili kering yg dah di … Continue reading

2 Comments

Filed under General

Calla oh Calla

Client sudah kasik green light setuju nak proceed ngan calla cream ni..so lepas ni bolah la meneruskan usaha memintal dawai dan membalut kain stokin..ada request tambahan letak kuning2 glitters kan bhg tgh bunga tu plak…tapi yg musykilnya cemana nak letak … Continue reading

2 Comments

Filed under General

Bunga Dulang Calla Lily Oren

Ini la hasilnya setelah di cantum bunga2 calla lily yg dah siap tempoh hari. Masih mengekalkan konsep clean and simple, jadi tak byk la hiasan yg di cantumkan sekali. Tambah lagi warna oren tu dah cukup meriah, nanti bila ditambah … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Mee Tulang n The Birthday Gurl

Saturday ada buat mkn2 skit kat rumah, however not many were invited. As usual I prefer to entertain in small group, senang nak layan and byk masa nak sembang2 ngan tetamu. So menu utk my small birthday celebration ni is … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Calla Lily, A Rainy Day

I was so into reading Echoes by Danielle Steel last night that I went to sleep around 5 a.m. Before that I was doing calla lily sample for a friend’s wedding. She requested bunga telur in calla lily design, it’s … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

3 Comments

Filed under General