Bunga Telur Gold Brown

A d v e r t i s e m e n t

Ada org request nak tgk sample gold brown, so ini la hasilnya..part paling best weekend ni dah jumpa tempat yg ada byk stok kain stokin..lepas ni dah tak risau nak amik tempahan bunga kain stokin, sebab dah pasti kat mana nak dituju utk cari bahan…hehehe..lepas ni boleh la meluaskan bakat cuba bunga2 yg tak penah dibuat lagi…dah nampak bahan2 baru..best btul…

ha…dah beli orkid jugak..orkid plastik dan orkid hidup..sebabnya nak belek2 struktur bunga tu..cemana nak buat as bunga telur dan bunga dulang…boleh tgk contoh dlm gambar tapi tak sama..hehehe alasan je tu sebab mmg suka beli pokok bunga pun..harap orkid yg baru ni hidup lama..

nak sambung buat bunga calla lili n sambil2 tu pikir apa lagi gaya bunga telur gold yg sesuai nak ditunjuk pada bakal client..idea mmg melimpah tapi kena sesuaikan dgn budget client jugak…

lepas konsep full gold ni nak buat gold, red and white pulak…bahan pon dah beli, tgh decide bunga jenis apa yg sesuai..bila sebut red je sure terbayang roses..kalau nak patriotik buat bunga raya baru iyer…hahahha..

Related Posts with Thumbnails

8 Comments

Filed under General

8 Responses to Bunga Telur Gold Brown

  1. nur

    alo girl, wassup? so long no news, hehe busy arr? ;)

  2. Mamamanja

    salam kenal kak… masuk dr laman blog zino
    err… akak nih wat bunga telur erk? lawa lah! mmg ada kedai ker atau sekadar amik upah kalo ada tempahan?
    hehehehe.. saje tanya…

  3. so my favourite color! *one of..*

    nicely done, but i think bunga dia kurangkan satu would be nicer. i think la..

  4. MQ

    melor: aku bz skit2 la, dah ada org tempah bunga telo ni kena la buat..

    mamamanja: buat bunga telo ni bila ada tempahan tapi mmg ada bisnes online
    http://www.bungatelur.com

    icedlatte: kurangkan bunga jadi 2 kuntum je ke..ni bunga atas yg emas ke yg organza bawah tu? konpius..hehehe

  5. zaimin

    hai kak..salam bunga telor ea..akak susah ke nak cari stok kain2 utk bunga stokin?.jgn risau2,akak bleh hubungi saya,jika perlu jumlah yg byk,saya ada special gold utk akak.jika berminat,tq.

  6. Rin

    Hi. nice job. minta quotation utk 100 pcs. theme is garden wedding. TQ

  7. nor sham said

    cantik bunge telur ni..brape setangkai?mungkin i dah terlewat 3 tahun..kalau ade yg terbaru harap bg info.tq

  8. fifi

    bleh quot me price 2 100 pcs x..theme color is blu…tq…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>