Bunga Dulang Kain Stokin

A d v e r t i s e m e n t

Ni ada lagi sample bunga dulang mini, mini sebab size nya tak full la..kalau letak sebelah bekas cincin ke tak de la tenggelam dek bunga dulang. Tapi kalau nak yg full size boleh tambah kan lagi bunga2 dan hiasan. Kebetulan ada visitor to www.bungatelur.com request nak tgk sample bunga dulang…so dah amik gambo and edit terus la masukkan sekali kat blog. Mana la tau ada yg berkenan or nak tambah idea2 bernas…nak bagi cadangan nak buat bunga bentuk apa ke..ye la balik2 bentuk bunga sama je…tgh mencari ilham bunga apa yg sesuai nak dibuat..selain dr lili, ros, bunga2 biasa 5 kelopak ni kan…jgn la bagi idea bunga matahari tu sah2 payah nak buat…idea yg praktikal dan kos pon tak melambung sgt…ok..hehehe..ok la nak terus kan usaha mencari ilham..kali ni nak buat theme gold pulak…fully gold ke…sesuai la sapa2 nak kawin ngan anak raja..hahaha…

Related Posts with Thumbnails

2 Comments

Filed under General

2 Responses to Bunga Dulang Kain Stokin

  1. Kawen ngan anak raja ek..

    Hurm..Menarik. hahahah

  2. yg mana satu nak tempah nanti ni hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>