Kelas Bunga Dip Februari 2012

BungaTelur.com akan mengadakan kelas asas untuk mempelajari cara-cara membuat bunga telur dan bunga dulang mini menggunakan cecair Q-Dip. Semua bahan akan disediakan. BONUS!! Demo bunga stokin.

Jadual kelas adalah seperti berikut:

Tarikh: 12 Februari 2012, Ahad

Masa: 2:00 - 5:00 petang

Tempat: Puchong (lokasi akan diberitahu kepada peserta yg serius)

Yuran: RM100

Terhad kepada 6 peserta

------------------------------------

Tarikh: 19 Februari 2012, Ahad

Masa: 2:00 - 5:00 petang

Tempat: Puchong (lokasi akan diberitahu kepada peserta yg serius)

Yuran: RM100

Terhad kepada 6 peserta

Sesiapa yang berminat, sila email ke farah@bungatelur.com, atau sms/telefon ke nombor 012 6482121 (selepas pukul 3pm) untuk maklumat lanjut. Peserta digalakkan membuat tempahan awal kerana tempat adalah terhad. Peta akan diberikan kepada peserta yang memerlukan.

Deposit 50% diperlukan untuk pengesahan tempat. Deposit tidak akan dipulangkan jika gagal menghadiri kelas. Sila hubungi untuk mendapatkan nombor akaun Maybank untuk membuat pembayaran deposit.

Untuk melihat contoh bunga dip yang dihasilkan oleh peserta kelas sebelum ini, sila lawati http://news.bungatelur.com

Bunga Dip, Bunga Stokin

A d v e r t i s e m e n t

Bunga stokin ros pink dan hijau muda untuk letak potpourri.


Butterfly dari dip hiasan door gift kulit kayu manis.

Bunga pahar ros dip warna purple.

Related Posts with Thumbnails

17 Responses to Bunga Dip, Bunga Stokin

  1. eheheheh, cantik bunga dip ko!

  2. memang ada kemahiran.. senang nak tempah nanti hehe

  3. baru lah ade nampak kaler lain.
    tapi biru jugak yg menarik.

    cuba tangkap gambar yg kaler ijau lak MQ? kalo hijau pucuk pisang lagik besh!

  4. jazmin: tima kasih..first time tu memulas dawai dip..

    zino: buleh buleh..bila nak dpt menantu ni

    icedlatte: nak amik gambo hijau kena la buat sample hijau dulu..hehehe..tunggu beli bahan dulu yer..

  5. akak…bley tak bagi phne no..tak pom..akak sms sy..0163456254..sy ade nak bincg sket psal bunga dip n stokin nie..nak bagi peluaang berniaga!

  6. saya wisma dari Indonesia, dapatkah saya mendapatkan bahan baku untuk membuat bunga dip (di Malaysia). Kalau di indonesia (Jakarta) dimana saya bisa membeli, terima kasih atas informasinya

  7. Hai wisma, bahan buat bunga dip kalau di Kuala Lumpur, boleh beli di Jalan Tuanku Abdul Rahman. Tapi kalau di Indonesia saya kurang pasti.

  8. hi,
    tumpang tnya, di kedai mana saya boleh dapatkan cecair dip (yg transparent) wrna pink? byk kedai sy pergi,susah sgt untuk dapatkan cecair tu.
    Thanks.

  9. mana nak dapatkan bahan erk…tuk buat bunga stkin tu…hehehe…kedai biasa ada ker

  10. zaleha, kalau kat Jalan Tuanku Abdul Rahman, KL ada a few kedai yg jual brg bunga stokin ni, kedai Bunga Reben, Sayang You di Semua House, Sin Yin..

  11. hi..
    saya berminat nak membuat bunga dip..tapi tak tau kat mana nak cari bahannya..saya dr sarawak..

  12. salam…kelas 7.nov still ada lagi x?saya berminat…
    sila email saya…

  13. salam, saya nak tanya apa gunanya strengthinner dalam membuat bunga dip. untuk cairkan dip tue nak guna ape plak? thanks

  14. kat mane nak cari Q-dip?klu ade jual online,bagitau la..atau kedai area kangar, alor setar…

  15. saya dari indonesia,mau beli dip tapi apa di indonesia sudah ada cos saya cari tp gak ada,mohon bantuan nya,,,tolong kasih tau saya ya….klo perlu sms aja ke no 085736173929.thaks.

  16. Ada lagi ke kelas camnie?? say sgt berminat nk join.

  17. please email me for next courses on bunga stoking and bunga dip.interested to join

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>