Wednesday Blues

A d v e r t i s e m e n t

Org lain kena Monday Blues, tapi aku hari ni rasa nak Wednesday Blues plak..mungkin sebab hujan di tengahari la buat mood berubah-ubah. Ye la mula2 bukan main panas lagi, nak bukak mata tgk jalan pon pedih, alih2 hujan pulak..

hari ni pulak dah berlatih bangun lagi awal dari selalu, hari ni cuba kul 11 pagi, esok awal lagi sejam..sebab Sabtu nak kena bangun dlm kul 8-9, susah jadi aku ni, org berdunia siang hari, aku start hidup petang sampai ke dinihari..time keje ikut UK time dulu, pukul 1 baru celik mata sebab masuk keje pukul 3, org pukul 12 mlm dah masuk tido, time tu aku baru nak balik keje..

sesuai la sebab aku mmg bukan morning person..tapi sampai bila nak hidup mcm tu..bila dah jadi home based entrepreneur ni lagi la menjadi2 gila time tido, tido pukul 4 pagi bangun kul 3 ptg, mengadu kat Hubby badan rasa letih, kepala pon pening, mana tak pening dah tido 11 jam, mengalahkan baby pulak..hahaha..

so aku berazam la start pegi kelas sabtu pagi sepanjang April ni, aku pon nak cuba la jadi manusia yang normal, tapi tak best la hidup di siang hari ni, cuaca panas, nanti cepat lapar…hahaha…mlm sejuk dan sunyi, byk ilham dan semangat..hahaha..alasan…

Related Posts with Thumbnails

1 Comment

Filed under General

One Response to Wednesday Blues

  1. tak baik tu kalau tak kena cahaya matahari pagi.. berhari2..

    atau pegi tidur kat sebelah tingkap yg boleh cahaya masuk.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>