Karipap Sardin, Anyone?

A d v e r t i s e m e n t

Sorry people, these karipap sardin pics were taken about 2 months ago masa time tgh rajin nak buat karipap…hahaha…now I feel like eating karipap sardin tapi letih mengenangkan kena uli tepung etc, then cili kering mesin pon dah habis dlm stok peti ais…well, kena tunggu keje2 membuat bunga telur biru selesai la jawabnya, baru adventure in the kitchen can begin…

I still wonder what did I do wrong in my pastry puff tu, everytime I try to do karipap pusing, the doh yg ada margarine tu sah2 jadi terlebih margarine then bila gelek dgn pencanai dia lekat kat board…eerkkkk…bila letak margarine skit nanti tepung tu tak nak bercantum plak…last2 gelek semua campor dua jenis doh tu, jadi la whatever type of karipap pastry, dah tak pusing2 lagi dah rupanya..janji buleh masuk mulut, mkn…hahahha..

Emmm…..I’m off to downstairs, nak tgk Wanita Hari Ini sambil sambung buat bunga telur, nak make sure bila Karnival Sure Heboh kat Nilai 3 tu, time org nak pi shopping brg keje kawin ni la diorang pon nak buat Sure Heboh…hishh..rimas sungguh kalau ramai org and jln jammed…till later ok…bestnya mkn karipap sardin, nyam nyam…

Related Posts with Thumbnails

Leave a Comment

Filed under General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>