50 And Going Strong

A d v e r t i s e m e n t

As promised to Siett, here is the picture of the first 50 blue bunga pahar…

from my point of view, if instead of telur, we put blue potpourri inside the net will be much better..potpourri boleh simpan lama, kalau telur kena makan cepat2..ahaks…

I think I should find bigger and taller pahar, so that nampak lebih mengembang bila cucuk bunga2 yg rimbun mcm ni…not sure whether they sell any other size than the standard one…have to survey for this one…

Related Posts with Thumbnails

2 Comments

Filed under General

2 Responses to 50 And Going Strong

  1. MQ, nanti potpouri tu nak letak terus ke.. ni saja je kasik pandangan, kalo MQ dah terfikir, elok jugak..
    kot la MQ nak kasik option kat customer ke, kalo with pp, camana harga, without camana.. tapi idea letak haruman tu mmg great..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>