Monthly Archives: October 2005

Last Weekend Before Raya

Akhirnya, last weekend sebelum raya, cepat je kan masa berlalu, pejam celik, pejam celik esp. sejak bekerja ni, bgn pegi keje, balik dah mlm, then weekend..byk lagi yg plan nak buat tapi tak terbuat, still pikir nak sambung buat kuih … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Weeks Before Raya

Sedar tak sedar dah dekat 20 hari dah berpuasa, this weekend n next weekend kiranya last weekend nak buat persiapan…kuih raya dah berjaya buat 4 jenis, tu pon kdg2 mlm weekdays pon gagahkan jugak bakar kuih, dpt la sebalang dua..balang … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Full HD..Cornflakes Cookies

Few things that I have achieved this month: 1. My business has been succesfully registered. Now I’m in the process to do the company stamp, business card and to open current account for the company. 2. I have downloaded the … Continue reading

1 Comment

Filed under General

Cheese Cake Recipe

Baked Cheese Cake 2 large Eggs 2 tablespoons superfine flour 190g sugar 2 tablespoon Corn flour 500g Philadelphia Cream cheese, softened 1 teaspoon essence vanilla 70g Butter softened 300ml whipping cream 1. Beat eggs in large bowl. 2. Blend in … Continue reading

3 Comments

Filed under General

The End of The Week…Almost

Esok Jumaat, akhirnya…eventhough masa tu kdg2 mcm tak bergerak je bila kat ofis, esp. time2 before lunch tu, towards the end of working hours tu pon mcm tu jugak..tgk jam kul 3:50, buat keje, tgk jam lagi…aittt..baru 7 minit time … Continue reading

Related Posts with Thumbnails

Leave a Comment

Filed under General